Vedavet Logo   Hakkımızda Ürünler Haberler Satış Noktalarımız İletişim
     
 
  Ürünler / IMMUNOBAC PLUS

IMMUNOBAC PLUS

Kanatlılarda gelişimi ve bağışıklığı artırıcı

İçerdiği bitkisel karışım ve SPORLANMAMIŞ Probiyotik bakterilerle , Kanatlılarda gelişimi ve bağışıklığı artıran bir üründür.

IMMUNOBAC PLUS

     İçerdiği bitkisel karışım ve SPORLANMAMIŞ Probiyotik bakterilerle , Kanatlılarda gelişimi ve bağışıklığı artıran bir üründür.

 

·        Immunobac Plus, probiyotikler ve prebiyotikler ile şifalı bitki özlerinden Ekinezya ekstresi içerir. Lokal ve genel BAĞIŞIKLIK sağlar.

·        İmmunobac Plus, aşağıda belirtilen miktarlarda olmak üzere suya ya da yeme karıştırılabilir.

·        SPORLANMAMIŞ  bakteriler içerdiği için ÇOK HIZLI ( 15-20 dakika içinde ) fayda sağlamaya başlar. Bu,en önemli farklardan biridir.

·        Kutusu, buz dolabında 2- 10 Derecede saklanmalıdır. DONDURULMAMALIDIR, Oda sıcaklığında SAKLANMAMALIDIR.. !!!

·        İmmunobac Plus ile, koruyucu amaçla antibiyotik kullanılmasına gerek kalmaz. Bu da kalıntı riskini ortadan kaldırır.

·        Üretimin kalitesi açısından en büyük problemlerden biri olan SALMONELLOSIS’i önler. Kümes hijyenine destek olur.

·        Araştırmalar, Immunabak kullanımı ile yemden yararlanmanın arttığı ve % 22-25 CANLI AĞIRLIK ARTIŞI sağlandığını kanıtlamıştır.

 

IMMUNOBAC PLUS

Bileşimi  ;

Dondurularak kurutulmuş probiyotik bakteriler ( Bifidobacterium animalis, Lactobacillus acidophilus, Enterecoccus faecium,Lactococcus lactis) En az 1 x 106 CFU/g, Ekinezya purpurea ekstratı , dextrose monohydrate ve  aluminyum hidroksit

 

Analiz Değerleri

Her 100 gr için, Karbonhidrat % 36, Ham Protein  % 0.0 , Ham Yağ  % 0.0  , Ham Selüloz % 0.0, Ham Kül %34 Enerji 150 Kcal

Kullanım Şekli ve miktarı

Hazırlanması: Gereken miktar aşağıdaki gibi hesaplanır. Toplam miktar 1 litrelik bir şişe içindeki ılık suyla karıştırılır ve 20 dakika aktivasyon için beklenir. Daha sonra şişe dibinde kalan tortu sulukları tıkamaması için süzülerek atılır. Kalan sıvı ana tanka boşaltılır. Her gün yeniden ve taze olarak hazırlanmalıdır.

Her 1 gr 1000 adet hayvan için olmak üzere 1 Doz olarak kabul edilir ve aşağıda belirtilen şekilde içme suyuna karıştırılarak verilir.

1-10 günlük için ½ Doz ( 10.000 adet için günlük 5 gram )

30-40 günlük için 1 Doz ( 10.000 adet için günlük 10 gram )

60-70 günlük için ( Yumurtacılar ve damızlıklarda ) her iki günde bir 2 doz ( 10.000 adet için günlük 20 gram )

 

İMMUNOBAC PLUS’ın EN ÖNEMLİ ÖZELLİKLERİ:

·         Hızlı Etki

·         Hızlı Bağışıklık artırması ( Ekinezya ekstratı ile )

·         Salmonellosis’i önler.

·         Antibiyotik kullanımını ve masrafını bitirir.

·         Yemden yararlanmayı artırır. % 20- 25 Canlı ağırlık artışı ve KAR sağlar.

 

 

 
Vedavet Logo - 2 | ANA SAYFA | HAKKIMIZDA | ÜRÜNLER | SATIŞ NOKTALARIMIZ | İLETİŞİM | Facebook - VEDAVET   Twitter - VEDAVET   Google+ - VEDAVET