Vedavet Logo   Hakkımızda Ürünler Haberler Satış Noktalarımız İletişim
     
 
  Ürünler / DOUBLE ACTION GEL

DOUBLE ACTION GEL

Kafur ve Mentol ile Soğutma ve Isıtma

 

İÇERİK:

Arıtılmış su, Mentol, PEG 400; Gliserol; Biber Özleri ,ledum palustre filizi,Karakafes Kökü, Huş Yaprakları, Propolis Özü, Kafur, Karbomer;Esansiyel Karanfil Yağı, Esansiyel Okaliptüs Yağı, Koruyucu madde : Sodyum Tetraborat, Gıda boyası E133, E102. 

Double Action Gel, Tüm Hayvanlarda kas, tendon ve eklem bölgelerinin hijyeni ve bakımı için kullanılır.

Bu bölgelerde metabolizmanın düzenlenmesine, hayvanın rahatlatılmasına ve bölgenin yeniden normalleşmesine yardımcı olur

Egzersiz öncesinde kasları, tendonları ve eklemleri strese karşı hazırlar; Egzersiz sonrasında ağrılar, şişmeler, çürümeler ve yaralanmalar bertaraf edilmiş olur.

UYGULAMA ŞEKLİ: Uygulama alanına yeterli bir miktar kadarı, hafifçe masaj uygulanarak sürülür. Uygulama sonrası, 20 - 30 dakika dinlenmeye bırakılır. Günde 2- 3 kez uygulanabilir. Jeli temizlemek için yıkamaya gerek yoktur. Yalnızca hayvanlarda kullanılır. Herhangi başka bir ilaçla kombine edilebilir. Kedi ve köpeklerde, hayvanın kremi yalamasının önlenmesi, etkinliğin azalmaması açısından önemlidir.

UYARI: Yalnız harici kulanım içindir. Mukozalarda ve hasarlı ciltlerde kullanmayınız. Göze uygulamayınız.  NOT:  Bu ürün, bir ilaç değildir.  

 

 

 
Vedavet Logo - 2 | ANA SAYFA | HAKKIMIZDA | ÜRÜNLER | SATIŞ NOKTALARIMIZ | İLETİŞİM | Facebook - VEDAVET   Twitter - VEDAVET   Google+ - VEDAVET